Mesec maj je zagotovo najbolj zaznamovala naša prireditev. Ves mesec smo se vestno pripravljali nanjo. 

Vsak oddelek je pripravil različne točke. Prvošolci in drugošolci so zaplesali in zapeli pesem Ob bistrem potočku je mlin. Tretješolci in četrtošolci so se izkazali s petjem pesmi Lepo je pomlad na svet in igranjem na zvončke. Deklamirali so pesem Metulj. 

Učenci pa so bili ravno tako odlični v dramski igrici Repa velikanka. S smešnimi prigodami so nasmejali prav vso publiko. 

Najbolj pa smo se vsi veselili naše točke s pevko Regino. Skupaj smo zapeli pesem Naj ljubezen združi vse ljudi. Res je bilo lepo peti s tako dobro in priznano pevko. 

Regina nam je zapela še tri pesmi: Ne ori, Dan najlepših sanj in Dan ljubezni. Vsi smo zelo hvaležni za to izkušnjo. 

Prireditev je bila čarobna. Vse nas je napolnila s toplino in pozitivno energijo, ki nas bo vodila do konca šolskega leta. 

Posnetek pesmi: https://www.facebook.com/1336630575/videos/1203164434032954/

V mesecu maju smo se odpravili tudi na končni izlet. Kljub muhastemu vremenu, smo imeli srečo. Končni izlet je potekal na lep, vroč in sončen dan. 

Odpravili smo se do Portoroža. Tam smo najprej pomalicali. Nato pa smo se vkrcali na ladjo, ki nas je peljala do Izole. Na ladji smo uživali ob čudovitem razgledu na morje. 

V Izoli smo se posladkali s sladoledom in uživali v bližini morja. Prvič letos smo v morju namočili naše nožice.

Majske dni nam je polepšal nono naše učenke Eme. Dvakrat nas je razveselil s sladkimi češnjami. Hvala gospod Jordan! 

Ker je vreme vedno lepše in je dolgo svetlo, preživimo več časa na kolesih, rolerjih ter skirojih. Zato smo z učiteljico Andrejo izdelali plakate o varni poti v šolo. Pozorno smo ponovili pravila, ki jih moramo upoštevati v prometu. 

Naš vrt pa je že bogato obrodil, ker res pridno skrbimo zanj. Na vrtu se bohoti solata, korenje, krompir, jagode in gozdni sadeži. Tudi rdeča pesa, feferoni, paprika, paradižniki in različne buče in bučke hitro rastejo. Prvo solato smo tudi že jedli. Fantje so jo očistili in pripravili za kosilo.

Če nas bo vreme ubogalo, bomo letos na našem vrtu obrali veliko zelenjave in sadežev.

Dostopnost