Junij je bil mesec pričakovanja zaključka šolskega leta.

Začel se je s praznovanjem v 1. in 2. razredu. Imeli so razredni praznik črk. Prvošolci so se s pomočjo učiteljice Katarine Marc spomnili na vse svoje letošnje uspehe, še posebej na vse uspešno osvojene črke. Čestitke prvošolcem! Zaradi njih se je celotna šola sladkala in praznovala.

Odšli smo v Dvorano prve slovenske vlade in si ogledali zanimiv animiran film: Zverinice iz gozda Hokipoki v okviru projekta Filmska vzgoja.

V mesecu juniju skrbimo za šolski vrt, katerega bodo učenci in učiteljici obdelovali tudi v času poletnih počitnic. Svoje dogajanje na šolskem vrtu bodo tudi letos objavili na padlet tablo: https://padlet.com/tanjamaver/axnqjex0eavhi181?fbclid=IwAR14Cgdou1h3dsZwXe7JQOy2sX9GhIIdPS7w6kvYWIYCqXbhkGavlb1BujY

Konec meseca so vsi učenci naše podružnice odšli v Gledališče v Novo Gorico. Ogledali smo si predstavo Smrčuljčica.

Bilo je zelo zanimivo.

V tem mesecu smo ponovno sodelovali na nekaterih natečajih, zaključevali smo s projekti, pisali poročila ter pospravljali svoje izdelke.

Tudi letos smo uspešno zaključili z občinskim projektom Mladost na burji, sodelovali pri projektu Hiše mladih za katerega smo izdelovali zapestnice prijateljstva in sodelovanja, projektu Varno s soncem, ipd.

Odzvali smo se vabilu in z veseljem odšli v nasad češenj k učenki Neji. Hvala njenim staršem in starim staršem za omogočanje obilnega sladkanja s sladkim in zdravim domačim sadjem. S češnjami smo se v šoli sladkali še kar nekaj dni.

Ker je mesec sproščeno mineval, še posebej v zadnjih dneh, ko ocenjevanja ni bilo več, smo z učenci veliko ustvarjali. Poglejte kako smo izdelovali zapestnice za občinski projekt, pekli, naslikali sladoled, naredili marionete, slikali in razstavili svoje umetnine na zunanji ograji.

Z veseljem smo se igrali tudi razne vodne igre. Učenci in učiteljici smo se zelo zabavali.

Dostopnost